Предна светлина Power Beam - Черна

цена
8,4 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
10,1 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.3
брой оценяващи:
3096
Гаранция:
24 месеца
Батериите са в комплекта:
не
sklad-pocet:
9
бр

Предна светлина Power Beam - Черна

Ако търсите надеждно, ярко и ефективно предно светлина за вашия велосипед, в интернет магазин caseland.bg можете да откриете Power Beam предна светлина. Тя е перфектният избор за вас, ако искате да карате с по-голямa увереност по нощния път.

Power Beam предна светлина е снабдена с ярки LED светодиоди, които осигуряват висока светлинна мощност, която може да освети пътя пред вас до голямо разстояние. Тя е лесна за монтиране и може да бъде закрепена на всякакъв вид велосипеди. Тя е с черен дизайн, който я прави много елегантна и стилна.

Power Beam предна светлина е снабдена с различни режими на светене, които включват ярка светлина, фенерче и бързо преливане. Това ви позволява да изберете най-подходящия режим за всякакви условия на пътя. Когато карате по-натоварени маршрути, можете да използвате по-яркия режим на светене, за да гарантирате вашата безопасност.

Power Beam предна светлина е водоустойчива и издръжлива, която я прави перфектният избор за каране във всякакви условия. Независимо дали карате по градските улици или извън града, Power Beam предна светлина е перфектният аксесоар за вашето колело.

За да закупите Power Beam предна светлина за вашия велосипед и да се чувствате по-безопасно и сигурно по нощните улици, поръчайте я от caseland.bg. Вие ще получите надеждно и ефективно предно светлина, която ще ви помогне да видите по-добре и да карате с по-голямо увереност.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >