Преносима батерия Tech-Protect PB11 Lifemag Powerbank MagSafe 10000mah Black

цена
59,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
71,9 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
110
Гаранция:
24 месеца
Производител:
Tech-Protect
EAN:
9490713927472
Входна мощност:
5V/3A, 9V/2A
Изходна мощност:
5W/7.5W/10W/15W
Капацитет:
10000 mAh
Материал:
ABS + PC
sklad-pocet:
3
бр

Винаги пълна батерия, навсякъде и по всяко време

Със съвременните мобилни устройства, които са винаги в употреба, надежден и мощен powerbank е неотменим за всеки, който иска да остане онлайн във всяка ситуация. Tech-Protect PB11 Lifemag MagSafe 10000mAh ви предоставя не само надеждна енергия, но също и удобна съвместимост с технологията MagSafe, която ви позволява удобно да зареждате вашите устройства.

Ключови характеристики:

Голям капацитет: С капацитет от 10000mAh можете да зареждате вашите устройства многократно и винаги ще имате достатъчно енергия за следващата употреба.

Съвместимост с MagSafe: С вградената технология MagSafe можете лесно да поставите powerbanka PB11 Lifemag MagSafe на вашия iPhone и да го зареждате удобно. Няма нужда от търсене на кабел или използване на сложни процедури - просто поставете и зареждането започва.

Бързо зареждане за ваше удобство: Благодарение на високите скорости на зареждане, вие ще получите енергия бързо и без да губите време. Вашето устройство ще бъде готово за следващата употреба в рекордно кратко време.

Универсална съвместимост: PB11 Lifemag MagSafe е съвместима с почти всички устройства, независимо дали използвате Android или iOS. Няма нужда да се тревожите, че тя няма да е съвместима с вашето устройство.

Модерен дизайн: Елегантният и компактен дизайн прави PB11 Lifemag MagSafe стилен аксесоар за всеки, който иска да комбинира мощ и елегантност.

Неограничен капацитет за вашите устройства

С капацитет от 10000mAh винаги ще имате достатъчно енергия за вашите устройства, независимо дали сте на път, на екскурзия или на работа. Можете да зареждате вашия смартфон, таблет или други устройства многократно, без да търсите контакт.

Съвместимост с MagSafe - Удобство и Скорост

Благодарение на интегрираната технология MagSafe, можете лесно да прикрепите powerbanka PB11 Lifemag MagSafe към вашия iPhone и да го зареждате без притеснения. Не е нужно да търсите кабел или да използвате сложни процедури - просто поставете и зареждането започва.

Бързо зареждане за ваше удобство

Благодарение на високите скорости на зареждане, вие ще получите енергия бързо и без загуба на време. Вашето устройство ще бъде готово за следващата употреба в рекордно кратко време.

Универсална съвместимост

PB11 Lifemag MagSafe е съвместима с почти всички устройства, независимо дали използвате Android или iOS. Няма нужда да се тревожите, че тя няма да е съвместима с вашето устройство.

Модерен дизайн за стилен външен вид

Елегантният и компактен дизайн на PB11 Lifemag MagSafe прави тази powerbank стилен аксесоар за всеки, който иска да съчетае мощ и елегантност.

Заключение

Tech-Protect PB11 Lifemag MagSafe 10000mAh е идеален powerbank за тези, които искат надежден източник на енергия с модерната технология MagSafe за техните устройства. С висок капацитет, бързо зареждане и стилен дизайн, тази powerbank е перфектният партньор за вашия ежедневен живот.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Външни батерии (Power Bank) > Външни батерии 10000 mAh > Преносима батерия Tech-Protect PB11 Lifemag Powerbank MagSafe 10000mah Black

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >