Rockbros S169-1BR колоездачни ръкавици в размер L - Черно-червени

цена
52,41 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
62,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.3
брой оценяващи:
3096
Гаранция:
24 месеца
Материал:
Nylon
Производител:
Rockbros
sklad-pocet:
1
бр

 

 

 

Колоездачните ръкавици Rockbros S169-1BR ще ви осигурят повече комфорт по време на каране. Те са изработени от дишащи, издръжливи материали и разполагат с противоплъзгаща повърхност. Също така имат няколко вентилационни отвора, поддръжка за китката и отразителни елементи, които увеличават вашата безопасност на пътя. Позволяват също удобно използване на смартфон. Те са идеалният избор за всеки колоездач!

Ръкавиците са изработени от най-висококачествени материали, така че можете да разчитате на удобно носене. Моделът S169-1BR също така е оборудван със затваряне на велкро за по-добро прилагане, вентилационни отвори и оптимална дишаемост - което означава, че ръцете ви няма да се потят. Благодарение на използването на специални проводими влакна, ръкавиците също така позволяват удобно управление на сензорни екрани с палец и показалец.

Противоплъзгащи елементи, амортизиращи ударите, поддръжка за китката, издръжливи стреч материали и перфектно прилягане - всичко това означава, че ръкавиците Rockbros отговарят на изискванията дори на най-претенциозните колоездачи за удобно каране. Моделът S169-1BR допълнително разполага с отразителни елементи, които увеличават вашата видимост на пътя и гарантират вашата безопасност.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Колоездене > Километражи и аксесоари > Rockbros S169-1BR колоездачни ръкавици в размер L - Черно-червени

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти