Силиконов калъф за AirTag -Бял

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.5
брой оценяващи:
11541
Гаранция:
24 месеца
Възможност за използване като ключодържател:
Да
Материал:
Силикон
sklad-pocet:
3
бр

Силиконов калъф за AirTag -Бял

 

 

Калъфът за AirTag в бял цвят е перфектното допълнение към вашия ежедневен стил, без да се отказвате от функционалността на устройството. Независимо дали го ползвате за да следите ключовете си, раницата или домашния любимец, този калъф ще гарантира, че AirTag ще остане на мястото си и ще бъде защитен по най-добрия начин.

Възможностите на този силиконов калъф са безкрайни - можете да го поставите на ключодържател, на колана на раницата си или на всякакъв друг предмет, който желаете да следите. Също така, можете да го използвате за да следите домашния любимец или детето си в пътуванията ви. Необходимите мерки за безопасност ще бъдат винаги налице благодарение на този надежден калъф.

След като поръчате този калъф за AirTag в бял цвят от caseland.bg, можете да бъдете сигурни, че сте направили правилният избор. Ние гарантираме, че ще получите продукт от високо качество, който ще издържи на използване и ще ви помогне да следите вашите предмети по най-добрия начин.

Не губете време и поръчайте сега този силиконов калъф за AirTag в бял цвят от caseland.bg. Насладете се на спокойствието, че вашите предмети са защитени и лесни за намиране, където и да отидете.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти