Смарт Bluetooth локатор със силиконов калъф - Бял

цена
16,58 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
19,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
110
Гаранция:
24 месеца
В опаковката:
Упътване на АЕ
Захранване:
Батерия
Приложение:
iSearching
sklad-pocet:
9
бр

Забравете стреса и загубата на ценни вещи с нашия локатор с Bluetooth в елегантно бяло изпълнение. Този наш локатор е вашият надежден спътник за намиране и проследяване на всичко, което обичате, включително ключове, портфейли, чанти и други важни вещи. И с неговия висококачествен силиконов калъф, локаторът ви ще бъде не само стилен, но и устойчив на износване.

Основни характеристики:

  1. Bluetooth 4.0 Технология: Нашият умен локатор използва най-новата Bluetooth 4.0 технология за надеждно свързване с вашия смартфон. Това ви предоставя голям обхват на сигнала и бърз отговор.
  2. Намиране на вашите вещи: С едно натискане на бутона на вашия смартфон можете да активирате уместителя и да изпратите звуков сигнал до вашия умен Bluetooth локатор. Никога повече няма да се загубите в собствения си дом или в оживен ресторант.
  3. Ниска консумация на енергия: Благодарение на ниската консумация на енергия на Bluetooth 4.0 уместителят не изисква постоянно зареждане. Батерията издържа до няколко месеца, което гарантира дълъг срок на употреба.
  4. Мобилно приложение: Просто изтеглете нашето мобилно приложение и лесно управлявайте и проследявайте всички вашите уместители на едно място. Открийте къде сте оставили своите вещи с едно просто докосване на екрана.
  5. Силиконов калъф: Калъфът на локатора е изработен от висококачествен силикон, който предпазва от драскотини, удари и вода. Вашето устройство винаги ще бъде в безопасност.
  6. Стилен дизайн: Черният силиконов калъф изглежда модерно и се вписва към всякакъв стил. Локатора не само ще бъде полезен, но и стилен аксесоар.

Как работи:

  1. Свържете вашия Bluetooth локатор с вашия смартфон чрез нашето приложение.
  2. Залепете или прикрепете уместителя към вашите ценни вещи.
  3. Когато загубите нещо, използвайте приложението, за да активирате звуков сигнал на локатора.
  4. Следете звуковия сигнал и намерете своите загубени вещи.

С нашия локатор с Bluetooth и силиконов калъф в бяло изпълнение ще имате спокойствие и винаги ще намирате своите загубени вещи. Никога повече няма да се притеснявате за загубени ключове или портфейл. Поръчайте нашия умен локатор още днес и възвърнете контрола върху вещите си.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти