Стойка с възможност за безжично зареждане в колата

цена
30,2 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
36,3 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
4
бр

Стойка с възможност за безжично зареждане в колата

Ако търсите перфектната стойка за кола с възможност за безжично зареждане, която може да откриете в caseland.bg, ето я - Стойката за кола с възможност за безжично зареждане! Това е перфектното решение за всеки, който търси удобство, комфорт и безжично зареждане на телефона си докато кара.

Стойката за кола с възможност за безжично зареждане е снабдена с иновативна технология, която позволява зареждане на телефона ви безжично, без да се налага да го свързвате с кабел. Това осигурява голямо удобство и спестява време, като същевременно предоставя стабилност и сигурност на телефона ви.

Освен това, стойката за кола с възможност за безжично зареждане е изработена от висококачествени материали, което я прави издръжлива и устойчива на надрасквания и удари. Така може да бъдете сигурни, че телефонът ви е в безопасност и няма да се повреди.

Тази стойка за кола е идеалното решение за всеки, който желае да използва телефона си за навигация или да гледа видео докато кара, без да се налага да се притеснява за заряда му. Лесно се монтира и демонтира, като няма нужда от инструменти.

В крайна сметка, ако търсите перфектната стойка за кола с възможност за безжично зареждане, това е най-доброто решение. Това е един продукт отлично подходящ за интернет магазин като caseland.bg, където можете да откриете много качествени продукти за всеки вкус и нужда. Така че не губете време и поръчайте своята стойка за кола с възможност за безжично зареждане още сега!

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти