Универсален калъф за бягане Tactical Arm Splash Tourniquet Asphalt - Черен

цена
17,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.8
брой оценяващи:
6346
Гаранция:
ДОЖИВОТНА
sklad-pocet:
2
бр

Универсален калъф за бягане Tactical Arm Splash Tourniquet Asphalt - Черен

Калъф за мобилен телефон Tactical Arm Splash Tourniquet Asphalt е идеалният избор за собственици на различни типове телефони. Благодарение на експертите от Tactical, които се специализират в производството на калъфи, вашият телефон и вие самите ще получите най-високо възможното ниво на грижа. Тази калъфка гарантира, че вашият телефон ще бъде безопасно закрепен към вашата ръка благодарение на регулируемата лепенка, която се адаптира идеално към вашата ръка. С акцент върху качеството пред количеството, тази калъфка е изработена от най-добрите налични материали, което гарантира дълготрайност и устойчивост.

Основните предимства на тази калъфка включват нейните практични функции, като джобчета за дреболии, каишка и отразяващи елементи, които увеличават вашата безопасност в сумрака или тъмното. Освен това, специално модифицираната част за четец на пръстови отпечатъци осигурява, че функционалността на вашия телефон ще бъде непрекъсната. Калъфката е съвместима с различни модели телефони, включително такива с диагонал до 6.5 инча, като например Apple iPhone 12 Pro Max.

Изработена от еластичен и дишащ материал, калъфката елиминира всякакво дразнене на кожата или неприятно изпотяване, което я прави идеален спътник за всякаква дейност, от разходки до интензивно спортуване. Благодарение на широкия диапазон на регулиране на каишката, който варира от 230 мм до 400 мм, калъфката предлага гъвкавост и комфорт за всеки потребител.

Тази калъфка е перфектна за всички, които искат да имат своя телефон под ръка дори при адреналинови спортове. Благодарение на здравата лепенка, можете да сте сигурни, че вашият телефон ще остане на място независимо от интензивността на вашата активност. Калъфката не само защитава вашия телефон, но и позволява пълна функционалност без необходимост от изваждане на телефона, включително управлението на четеца на пръстови отпечатъци.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Кейсове и флип калъфи за смартфон > Спортни калъфи > Универсален калъф за бягане Tactical Arm Splash Tourniquet Asphalt - Черен

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >