XO-SS11 Bluetooth Selfie стик с гъвкав трипод - Черен

цена
27,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
33,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.7
брой оценяващи:
128
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

XO-SS11 Bluetooth Selfie стик с гъвкав трипод - Черен

XO-SS11 Bluetooth селфи прът с гъвкава стойка е уникален инструмент, изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна и надеждна употреба. Благодарение на иновативния статив с гъвкави крака, той позволява на потребителите да откриват нови възможности във фотографията и заснемането.

Прътът разполага с издърпваща се тръба, която ви позволява да го удължите до впечатляваща дължина. Това ви дава възможност лесно да заснемете широк ъгъл или да фотографирате група приятели. Гъвкавите крака на статива ви позволяват лесно да се адаптират към различни повърхности и осигуряват стабилна опора за вашето устройство.

Благодарение на гъвкавостта на стойката, можете също така да експериментирате с различни ъгли и перспективи, което отваря нови възможности за създаване на уникално и интересно съдържание. Независимо дали заснемате външни дейности, правите влогове или фотографирате пейзажи, XO-SS11 ви осигурява стабилността и подкрепата, от които се нуждаете за постигане на страхотни резултати.

Вграденият модул Bluetooth позволява на пръта да се свързва безжично с вашия телефон, което елиминира нуждата от кабели и улеснява неговата употреба.

Здраво конструираната дръжка гарантира стабилност при снимане и заснемане на видео. Вашето устройство ще бъде безопасно закрепено без риск от нежелано падане. Главата на селфи пръта може да се върти на 360 градуса, което ви позволява лесно да настроите ъгъла на запис според вашите нужди.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:

  • 100% оригинален
  • Доставя се в оригинална опаковка
  • Сгънати размери: 17,5 см
  • Максимално разгънати размери: 104 см
  • Тегло: 390 г
  • Функция на статив
  • Гъвкави крака на статива
  • Съвместим с iOS, Android

Опаковката включва: 1 x XO-SS11 Bluetooth селфи прът с гъвкав статив 1 x Bluetooth дистанционно управление

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 >