Закалено стъкло Hofi Glass Pro+ Motorola Moto G24 Black [2 PACK]

цена
21,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
26,3 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
Отстъпка:
Sleva
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
10089
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

Hofi Glass Pro+ Motorola Moto G24 Black [2 PACK]

Hofi Glass Pro+ за Motorola Moto G24 е най-добрият спътник на вашия ценен смартфон. Този стъклен протектор, създаден от Hofi Glass, е напълно съвместим с последната итерация на иконичния iPhone, предоставяйки най-висок клас защита и невероятен вид.

Основни характеристики:

  1. Изключителна издръжливост: Hofi Glass Pro+ е изработен от висококачествено закалено стъкло, което осигурява устойчивост на надраскване и счупване. Този продукт е способен да защити вашия iPhone 15 от всеки деновен стрес и удар.
  2. Прозрачност и чувствителност: Този протектор е изключително тънък, което го прави практически невидим. Вашият дисплей ще запази яркостта и чувствителността си, без да има никакво забавяне в реакциите.
  3. Лесен за поставяне: Hofi Glass Pro+ е снабден с инсталационен комплект, който прави поставянето бързо и безпроблемно. Няма да се налага да се притеснявате от въздушни мехурчета или неправилно прикрепване.
  4. Пълен достъп до функционалността: С този стъклен протектор, няма да загубите достъп до важни функции като Face ID, Touch ID или екраниране на сензорите.
  5. Запазва дизайна: Hofi Glass Pro+ е дизайнерски съвместим с iPhone 15, което означава, че няма да се налага да се отказвате от елегантния и модерен външен вид на вашия устройство.

Hofi Glass Pro+ за Motorola Moto G24 е надежден и ефективен начин да запазите вашия iPhone 15 защитен и безупречен. Той предлага комбинация от стил, издръжливост и функционалност, която го прави идеалния избор за всеки собственик на iPhone 15. Разкрасете вашия телефон и се погрижете за неговата дълготрайна защита с Hofi Glass Pro+ от Caseland.bg.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти