Закалено стъкло за камера UNIQ Optix Aluminium Camera Lens Protector Samsung Galaxy S24 Ultra Midnight Black

цена
29,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
35,9 лв.
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
420
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Запазете пълната цялост на обективите на вашата камера с покритието Optix Aluminum Lens Cover. Благодарение на алуминиевата сплав, защитното покритие против отпечатъци, нечупливия слой и закаленото стъкло с твърдост 9H, всеки обектив е напълно защитен. Покритието е налично в различни цветове, така че може да съответства на цвета на вашия телефон или да изпъква.

Алуминиевият ръб е проектиран така, че да пасва точно и безпроблемно на всеки обектив, а усиленото петслойно покритие увеличава неговата устойчивост на повреди.

Твърдост 9H за повишена защита

Закаленото стъкло с твърдост 9H е изключително здраво и устойчиво, осигурява допълнителна защита на обективите на камерата и същевременно запазва тяхната истинска чистота и устойчивост на драскотини.

Прецизно и безпроблемно приложение

Пълният инсталационен комплект, включен в опаковката, осигурява перфектно подравняване и пълен контрол над приложението, премахвайки стреса от грешки.

Технически данни

Тип защита: Покритие за обектив Твърдост: 9H Устойчивост на драскотини: Да Защита против отпечатъци: Да HD чистота: Да Съвместимост: Samsung Galaxy S24 Ultra S928

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти