Практичен, универсален "мързелив" държач - Черен

цена
18,1 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21,7 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
2
бр

Практичен, универсален "мързелив" държач - Черен

Ако търсите практичен и универсален държач, който да ви осигури комфорт и улеснение при работа с вашия смартфон или таблет, не търсете повече! Caseland.bg предлага черен "мързелив" държач, който е идеален за всички типове устройства.

Този държач е проектиран за да ви осигури максимална гъвкавост и удобство при работа. Той е съвместим с почти всички размери на смартфони и таблети, така че можете да го използвате за всички вашите устройства.

Този универсален държач е идеален за лениви дни, когато искате да се насладите на филми, сериали или игри на вашето устройство, без да се налага да го държите в ръката си. С "мързеливата" конструкция на държача, можете да настроите ъгъла на гледане и да се наслаждавате на вашето устройство, докато лежите на леглото или на дивана.

Този държач е изработен от висококачествени материали и е много здрав и устойчив на натоварване. Той може да държи вашето устройство стабилно и сигурно, без да се тревожите, че ще падне или ще се развали.

Така че, ако търсите универсален и практичен държач за вашето смартфон или таблет, не се колебайте да изберете този "мързелив" черен държач от Caseland.bg. Той ще ви осигури комфорт и удобство, когато работите с вашия устройство в удобна и релаксираща позиция.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти