Мини статив 360° с държач за телефон - Черен

цена
13,91 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
16,7 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Мини статив 360° с държач за телефон - Черен

Мини стативът с черен държач за телефон е идеалният спътник за тези, които искат да правят стабилни и безупречни снимки или видеоклипове. С негова помощ лесно можете да закачите вашия телефон, фотоапарат или камера GoPro и да получите перфектен ъгъл на снимане благодарение на неговата 360° въртяща се сферична глава.

Този мини статив е проектиран с оглед на лекотата и преносимостта, което го прави идеален спътник за пътувания. С максимална височина от 21 см и тегло само 165 грама, лесно се побира във вашата чанта или джоб и можете да го вземете навсякъде със себе си.

С държач за телефон с ширина 5,5-9 см, този статив предоставя твърда и сигурна подкрепа за вашия мобилен телефон, докато 1/4-инчовият винт позволява монтирането на вашата акционна камера GoPro или друг DSLR фотоапарат.

Благодарение на своя здрав материал ABS, този статив е робустен и надежден дори при тежки условия. Без значение дали сте на ваканция, в природата или у дома, този мини статив ще ви помогне да запечатате всеки момент с перфектна стабилност и качество.

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти