Смарт часовник W26 Pro Max с bluetooth слушалки и резервна каишка - Черен

цена
44,58 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
53,5 лв.
sklad-krytoland:
ANO
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.8
брой оценяващи:
7657
Гаранция:
24 месеца
Свързаност:
Bluetooth
Тегло:
200 g
Размери на продукта:
30 x 10 x 5 cm
Дисплей:
LCD
Размер на дисплея:
‎2,1 инча
sklad-pocet:
3
бр

Смарт часовник W26 Pro Max: Максимална производителност в елегантен черен цвят

Смарт часовникът W26 Pro Max е идеалният избор за тези, които търсят съвременни технологии, елегантен дизайн и максимална функционалност в едно. Този часовник не е само практичен помощник за ежедневието, но и стилен аксесоар, който подчертава вашата индивидуалност. Освен това, с комплекта, който включва Bluetooth слушалки и резервна каишка, получавате всичко необходимо за активен и стилен начин на живот.

Дизайн и външен вид

Смарт часовникът W26 Pro Max в черен цвят впечатлява със своя елегантен и минималистичен дизайн. Черната каишка и корпусът на часовника придават на устройството модерен вид, който е подходящ както за офиса, така и за спортни активности. Дисплеят на часовника е достатъчно голям, за да е лесно четим, но в същото време достатъчно компактен, за да изглежда дискретно и ненатрапчиво.

Дисплей и управление

Часовникът е оборудван с тъчскрийн дисплей с висока резолюция, който осигурява ясно и остро изображение на цялата информация. Дисплеят е защитен от надраскване и предлага интуитивно управление, което прави навигацията в менюто и приложенията бърза и лесна. Яркостта на дисплея може да се настройва според вашите нужди, което е идеално за различни светлинни условия.

Технически спецификации

Часовникът W26 Pro Max разполага с широка гама от функции, които ще оцените при ежедневното използване. Той е оборудван с усъвършенстван процесор, който осигурява плавна работа на всички приложения и функции. Освен стандартните функции като измерване на времето и датата, часовникът предлага и мониторинг на сърдечния ритъм, крачкомер, проследяване на съня и измерване на други здравни параметри.

Благодарение на вградения GPS модул, можете лесно да проследявате тренировките и движението си, без да е необходимо да носите телефона си със себе си. Часовникът е също водоустойчив, така че можете да го използвате без притеснения при плуване или други водни активности.

Свързаност и съвместимост

Смарт часовникът W26 Pro Max се свързва лесно с вашия смартфон чрез Bluetooth. Поддържа както Android, така и iOS, което означава, че е съвместим с повечето модерни телефони. След свързването можете да получавате известия директно на часовника, включително съобщения, обаждания, имейли и други уведомления от приложения. Така ще бъдете винаги в течение, без да е необходимо постоянно да проверявате телефона си.

Bluetooth слушалки и резервна каишка

В комплекта със смарт часовника W26 Pro Max ще намерите и качествени Bluetooth слушалки, които ви позволяват да слушате музика, да провеждате разговори или да използвате гласови асистенти без нужда от кабели. Слушалките се свързват бързо и лесно с часовника и предоставят чист и качествен звук. Резервната каишка, която също е част от комплекта, ви позволява да променяте стила на часовника според настроението или повода. Тя е изработена от качествени материали, които осигуряват удобство през целия ден.

Издръжливост на батерията и зареждане

Един от ключовите аспекти на смарт часовниците е издръжливостта на батерията. Часовникът W26 Pro Max е оборудван с батерия с дълъг живот, която позволява няколко дни работа с едно зареждане. Това ви освобождава от притесненията за постоянно зареждане. Зареждането е бързо и удобно с предоставения заряден кабел.

Заключение

Смарт часовникът W26 Pro Max в черен цвят е отличен избор за всеки, който търси комбинация от стил, функционалност и съвременни технологии. С неговите усъвършенствани функции, елегантен дизайн и аксесоари като Bluetooth слушалки и резервна каишка, получавате всичко необходимо за активен и стилен начин на живот. Независимо дали го използвате за работа, спорт или ежедневие – този часовник няма да ви разочарова.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Смарт часовници и аксесоари > Умни часовници > Смарт часовник W26 Pro Max с bluetooth слушалки и резервна каишка - Черен

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >