Спортна гривна Y68s със силиконова каишка - Зелена

цена
24,58 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
29,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.8
брой оценяващи:
7657
Гаранция:
24 месеца
Тегло:
27г
Батерия:
150 mAh Li-polymer
Продължителност на съхранение на данни:
1 месец
Време на зареждане:
Материал на каишката:
силикон
Размери:
88,7 x 125 x 30
Размер на дисплея:
1.3" 240x240
Начин на свързване:
bluetooth 4.0
sklad-pocet:
3
бр

Спортна гривна Y68s със силиконова каишка - Зелена

Спортната умна гривна Y68s с черна силиконова лента е идеалният спътник за всички, които искат да следят своята физическа активност, да мониторират здравето си и в същото време да се наслаждават на модерния дизайн. С множество функции и елегантно изпълнение тази умна гривна е прекрасно допълнение към ежедневното облекло.

Ключови Характеристики:

Следене на Активността: Гривната предлага комплексно следене на физическата активност, включително стъпки, изминати разстояния и изгорени калории. Идеално за тези, които искат да поддържат активен начин на живот.

Мониторинг на Съня: Следете качеството на съня си и получете обща представа за вашия нощен почивка. Гривната предоставя информация за дълбочината на съня, следене на REM фаза и други.

Сърдечен Монитор и Кръвно Налягане: Поддържайте преглед на сърдечния си ритъм и кръвното си налягане директно на китката си. Мониторирането на здравето никога не е било по-лесно.

Известия за Съобщения и Обаждания: Свържете гривната си със смартфона си и получавайте известия за входящи съобщения, обаждания и други. Няма нужда да държите телефона си постоянно в ръка.

Водоустойчив Дизайн: Защитете своята умна гривна от вода и пот благодарение на нейния водоустойчив дизайн. Така че няма нужда да се страхувате да я използвате дори по време на спортни активности или дъжд.

Батерия с Дълъг Живот: С интегрирана презареждаща се батерия можете да използвате гривната за продължително време без нужда от често презареждане.

Елегантен Дизайн и Удобна Лента: Модерният дизайн на гривната се отлично съчетава с различни тоалети. Силиконовата лента е удобна и в същото време издръжлива.

Чрез Спортната умна гривна Y68s можете да се наслаждавате на предимствата на модерната технология и в същото време да следите своето здраве и форма. Поръчайте я още днес и станете свидетел на собственото си подобрение!

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >
 
 
Loading...

Подобни продукти

номериране на страници

12 3 >