Rockbros RKS570-BK защитен катинар за колело с цифров код - Черен

цена
25,75 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
30,9 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при достачика
оценка:
4.3
брой оценяващи:
3096
Гаранция:
24 месеца
Материал:
алуминиева сплав + ABS
Производител:
Rockbros
Дължина :
87 cm
Тегло :
407 g
Тегло :
407 g
sklad-pocet:
2
бр

Rockbros RKS570-BK защитен катинар за колело с цифров код - Черен

Страхувате се от загуба на вашия велосипед или просто трябва да докупите някакво необходимо оборудване за вашето колело? Тогава сте на правилното място, защото имаме точно продукта, който търсите - защитен катинар за колело с цифров код в черен цвят. Използването е много лесно. Просто го закачате за вашето колело и задавате избрания от вас цифров код и го заключвате. С този катинар вече няма да се притеснявате от загуба, кражба и други неприятности, така че ще защитите както вашето колело, така и вашите нерви, и това благодарение на защитния катинар за колело с цифров код в черен цвят. Препоръчваме да докупите и други продукти за колоездачи като например предни и задни светлини, скоростомер, клаксон, калъфи за вашите мобилни телефони и други необходими вещи и други модели. В опаковката ще намерите защитен катинар за колело с цифров код в черен цвят и инструкции, благодарение на които лесно ще разберете как да обращавате с вашия катинар и как да го използвате. Достъпният защитен катинар с цифров код в черен цвят ще ви бъде доставен на посочения от вас адрес в рамките на 1-3 дни на територията на републиката, така че не се колебайте и поръчайте всичко необходимо още днес! Инструкции:

За отваряне задайте парола 0000, след това отворете и освободете вътрешната резба на 90 градуса. Задайте своя личен код и след това върнете резбата обратно на 90 градуса в първоначалното положение.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Колоездене > Катинари за колело > Rockbros RKS570-BK защитен катинар за колело с цифров код - Черен

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти