Заключващо устройство за велосипед - Черно

цена
17,5 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
21 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.3
брой оценяващи:
3096
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
1
бр

Заключващо устройство за велосипед - Черно

Заключващото устройство за велосипед е задължителен аксесоар за всеки, който обича да кара колело. Ако търсите качествено заключване, което да защитава вашето велосипед от кражба, тогава черният модел е идеален за вас.

Това заключващо устройство има множество предимства. Първо, то е много лесно за употреба. Просто заключвайте велосипеда си и се чувствайте спокойни, че той е защитен. Второ, този модел има числов замок, който гарантира, че само вие ще имате достъп до вашия велосипед. Накрая, заключващото устройство е изработено от здрави материали, които го правят издръжливо на външни влияния.

Това заключващо устройство е перфектното решение за всеки, който търси качествено и надеждно заключване за своя велосипед. Поръчайте го днес и се наслаждавайте на спокойна и безопасна каране с вашето любимо колело.

Инструкции:

За да отворите, задайте паролата 0000, след това отворете и разхлабете вътрешната резба на 90 градуса. Задайте вашата лична парола и след това върнете конеца на 90 градуса обратно в първоначалното му положение.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Колоездене > Катинари за колело > Заключващо устройство за велосипед - Черно

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти