360°Статив под формата на триножник

цена
15,7 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
18,8 лв.
tisk-krytoland:
NE
транспорт:
Безплатна доставка
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
възможност за ротация:
360°
размер на поставката за мобилен телефон:
Универсален
sklad-pocet:
4
бр

360°Статив под формата на триножник

Този статив е идеален за всички, които търсят перфектен кадър, който да събере всичко на едно място - от широкоъгълни панорами до детайлни макро снимки. Независимо дали сте професионален фотограф или просто обичате да заснемате спомените си, този статив е перфектното решение.

Снабден с 360° въртящ се глава, стативът ви позволява да заснемате кадри от всички ъгли и поставки, като в същото време осигурява изключителна стабилност и безопасност за вашата камера или смартфон. Неговата триножна конструкция се грижи да държи устройството ви на място, докато вие се наслаждавате на красивия пейзаж или се занимавате със заснемане на продукти за вашия бизнес.

Възможността за лесно настройване на височината на статива ви дава допълнителна гъвкавост и удобство при работа. Можете лесно да промените височината, в зависимост от сцената, която снимате, без да се налага да прекъсвате фокуса си.

Като добавена стойност, този статив е изработен от висококачествени материали, които го правят лек и здрав. Също така, той е снабден с недраскащи крачета, които не само осигуряват по-добро сцепление с поставката, но и предпазват повърхността, на която е поставен.

Купувайки 360° статива под формата на триножник от caseland.bg, можете да бъдете сигурни, че получавате най-доброто качество и удобство на работа. Стативът е подходящ за различни видове камери и смартфони.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти