Позиционируем, универсален държач - Розов

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
транспорт:
Безплатна доставка
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.9
брой оценяващи:
14300
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
3
бр

Ако търсите универсален държач, който да позиционирате точно там, където се нуждаете, тогава Caseland.bg е правилното място за вас! Нашите държачи са създадени, за да бъдат универсални и да отговарят на нуждите на всеки клиент.

С Caseland.bg можете да бъдете сигурни, че ще намерите държач, който да отговаря на вашите нужди. Независимо дали търсите държач за мобилен телефон, таблет или лаптоп, ние имаме голям избор от продукти, които да отговарят на вашите изисквания.

Нашите държачи са изработени от висококачествени материали и са устойчиви на удари и износване. Те са снабдени със специални механизми, които ги правят много лесни за употреба и позициониране. Не само това, но държачите на Caseland.bg са също и много ефективни в предпазването на вашето устройство от повреди и изтървания.

Ако искате да бъдете сигурни, че вашето устройство е защитено и позиционирано правилно, то Caseland.bg е правилното място за вас. Ние предлагаме универсални държачи, които ще отговарят на вашите нужди и предпочитания. С Caseland.bg ще получите качествен продукт на достъпна цена, който ще ви служи дълго време.

 

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти