Заключващото устройство за велосипед с ключ - Зелено

цена
12 лв.
DPH
20%
цена вкл. DPH
14,5 лв.
транспорт:
Безплатна доставка
tisk-krytoland:
NE
sklad-krytoland:
ANO
склад:
На склад при доставчика
оценка:
4.3
брой оценяващи:
3096
Гаранция:
24 месеца
sklad-pocet:
0
бр

Заключващото устройство за велосипед с ключ - Зелено

Ако търсите качествено и надеждно заключващо устройство за вашия велосипед, което да се отличава с ярък цвят и да го прави да изглежда още по-стилно, то зеленото заключващо устройство за велосипед с ключ е перфектният избор за вас.

Това заключващо устройство е направено от здрави материали, които го правят много издръжливо на външни влияния. С ключ, който е включен в комплекта, можете да заключите велосипеда си бързо и лесно. Това ще ви даде увереността, че вашето колело е защитено докато сте на път.

Заключващото устройство за велосипед с ключ в зелен цвят е стилен аксесоар, който ще направи вашия велосипед да изглежда още по-изискан и модерен. Той е идеален за тези, които искат да съчетаят функционалността и безопасността на заключващо устройство с модерния дизайн.

Поръчайте вашето заключващо устройство за велосипед с ключ в зелен цвят от caseland.bg днес и се наслаждавайте на безопасни и стилни карания с вашето любимо колело.

Кейсове и флип калъфи за смартфон - CaseLand > Колоездене > Катинари за колело > Заключващото устройство за велосипед с ключ - Зелено

Accessories

Loading...
Loading...

Подобни продукти

Loading...

Подобни продукти